MELD U AAN VOOR DE DOV NIEUWSBRIEF

Heeft u interesse in de DOV nieuwsbrief? Deze verschijnt elke maand en staat vol handige tips en weetjes voor op en rond het water.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Bent u lid van de LWO? Ontvang 10% korting bij DOV

Bent u als DOV-verzekerde lid van de Landelijke Woonboten Organisatie (LWO)? Dan ontvangt u vanaf 1 januari 2016 jaarlijks 10% korting op uw cascojaarpremie bij DOV. U hoeft hiervoor alleen maar uw lidmaatschapsnummer van de LWO aan ons door te geven.

Ik meld mij graag aan voor 10% LWO-korting.

Bent u nog geen lid van de LWO?

Meld u dan nu aan.

Wat is de LWO?

De Landelijke Woonboten Organisatie (LWO) is een belangenvereniging van woonschipeigenaren. Leden van de LWO kunnen kosteloos (telefonisch) advies krijgen bij vragen over hun woonschip, ligplaats of de aanleg van allerlei voorzieningen zoals riolering en nutsvoorzieningen.

Het doel van de LWO is: wonen op het water mogelijk, aantrekkelijk én betaalbaar houden. Veel woonschipeigenaren worden geconfronteerd met uitsterfbeleid, opheffing van ligplaatsen, beperkende verordeningen en extreme verhogingen van liggelden. De LWO maakt zich sterk voor nieuwe landelijke wetgeving en aanpassing van lokale regelgeving op dit gebied.

 Duidelijke voorwaarden - 7x24 bereikbaar - Complete dekking - Schappelijke premie

 

DOV logo - Duidelijk DOV
TOP