MELD U AAN VOOR DE DOV NIEUWSBRIEF

Heeft u interesse in de DOV nieuwsbrief? Deze verschijnt elke maand en staat vol handige tips en weetjes voor op en rond het water.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Bootverzekeringen vergelijken

Het Verzekeringsvergelijk van de ANWB Waterkampioen
Conclusie: DOV is de beste keuze

Als watersportliefhebber wilt u de meest complete scheepsverzekering.
En niet geheel onbelangrijk: u wilt waar voor uw geld.
Uit onderzoek van de ANWB Waterkampioen blijkt dat u bij DOV dan toch écht goed zit.

In 2012 heeft de ANWB Waterkampioen de verzekeringspolissen en premies van verschillende bootverzekeraars vergeleken. En wat kwam naar voren? DOV is de beste keuze voor de watersporter. Wat onderscheidt DOV van andere verzekeraars?

Kijk, vergelijk en oordeel zelf!

>>> Vergelijk de jaarpremies van alle bootverzekeraars
>>> Vergelijk de polisvoorwaarden van alle bootverzekeraars

Geen no-claim, altijd een lage premie voor uw boot

DOV kent geen no-claim. DOV biedt wél direct de laagste basispremie. Deze is respectievelijk zelfs 31%, 44%, 52%, 44% goedkoper dan de duurste aanbieder. Dit kunt u terugzien in de tabel met alle jaarpremies uit de Waterkampioen hierboven.
Bovendien verhoogt DOV de premieverhoging na schade niet, wat bij andere verzekeraars wél gebeurt. Bij DOV betaalt u altijd één van de lagere premies, ook als u bij een andere verzekeraar eenmaal de maximale no-claimkorting hebt opgebouwd.

Uitkering van verzekerde som bij total loss

Als uw schip totaal verloren gaat, kunt u in dat geval een gelijkwaardig schip terugkopen? Bij DOV is het antwoord: ja. Met de dagwaarde die andere verzekeraars uitkeren, kunt u dat meestal niet. Bij ons ontvangt u daarom de verzekerde som die op uw polis staat.

Volledige vergoeding voor nieuwe onderdelen 

Bij DOV hoeft u na schade niet mee te betalen aan nieuwe onderdelen. U krijgt hiervoor een volledige vergoeding. Dit geldt ook voor zeilen en tuigage. Wij kennen namelijk geen ‘aftrek nieuw voor oud’. 

Volledige dekking ‘eigen gebrek’

Bij andere verzekeraars is vaak alleen de gevolgschade van een eigen gebrek gedekt. DOV vergoedt altijd beide: de gevolgschade én het eigen gebrek zelf.

Motor van uw boot voor vast bedrag meeverzekerd

Bij DOV leest u de verzekerde som van de motor duidelijk op uw polis. Dit is het maximale bedrag dat aan u wordt uitgekeerd als de motor schade oploopt: ongeacht de leeftijd van de motor.

Niet voor niets: duidelijk DOV

In het Verzekeringsvergelijk is één belangrijk aspect niet meegenomen: de bereikbaarheid en contactmogelijkheden. Daarom lichten wij dit punt hier graag nog toe. Heeft u vragen of wilt u schade melden? Bij DOV wordt u altijd meteen geholpen door een specialist: geen wachttijden, geen callcenter, maar direct iemand aan de lijn met kennis van zaken. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Duidelijk DOV. 

Overtuigd van een verzekering bij DOV?

Bereken nu uw premie.
Of vraag direct een offerte aan.

Bekijk het filmpje

Van welke voordelen profiteert u als u kiest voor een bootverzekering van DOV?  

 Duidelijke voorwaarden - 7x24 bereikbaar - Complete dekking - Schappelijke premie

 

DOV logo - Duidelijk DOV
TOP