MELD U AAN VOOR DE DOV NIEUWSBRIEF

Heeft u interesse in de DOV nieuwsbrief? Deze verschijnt elke maand en staat vol handige tips en weetjes voor op en rond het water.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Ontdek de 10 voordelen van DOV

Als watersportliefhebber wilt u de meest complete bootverzekering. Bovendien wilt u waar voor uw geld. Wij leggen aan de hand van 10 duidelijke punten uit waarom u dan bij DOV goed zit.

10 duidelijke punten van DOV

1. Vaste uitkering bij total loss

Gaat uw schip totaal verloren, maar heeft u een bootverzekering van DOV? Dan weet u zeker dat u een gelijkwaardig schip kunt terugkopen. DOV hanteert namelijk geen dagwaarde, maar keert de afgesproken waarde uit die op uw polis staat.

2. Geen 'aftrek nieuw voor oud'

Stelt u zich voor: uw schip wordt aangevaren of komt in een storm terecht. Dan zijn er nieuwe scheepsonderdelen nodig. Veel verzekeraars hanteren op dat moment ‘aftrek nieuw voor oud’. Dit betekent dat u na schade meebetaalt aan nieuwe scheepsonderdelen. Niet met een bootverzekering van DOV: na schade betaalt u niet bij, ook niet voor zeilen en tuigage.

3. Volledige dekking ‘eigen gebrek’

Breekt de krukas van de motor tijdens het varen? En loopt daardoor ook de motor zelf schade op? Geen paniek, want de bootverzekering van DOV biedt u een volledige dekking van het zogenaamde ‘eigen gebrek’: wij vergoeden de gevolgschade van het eigen gebrek én het eigen gebrek zelf.

4. Geen premieverhoging na schade

Uw schip loopt schade op. Met een bootverzekering van DOV hoeft u dan niet bang te zijn voor premieverhoging. U behoudt altijd dezelfde schappelijke premie. Wij hanteren namelijk geen ‘no-claim’.

5. Motor voor vast bedrag meeverzekerd

Voor welk bedrag is de motor verzekerd als deze schade oploopt? Bij DOV staat de verzekerde som van de motor duidelijk op uw polis. Dit is het maximale bedrag dat aan u wordt uitgekeerd na schade.

6. Zeer ruime dekking voor berging en wrakopruiming

Met een bootverzekering van DOV zit u goed, ook als uw schip geborgen moet worden. DOV dekt de kosten voor berging en wrakopruiming namelijk tot 3,75 miljoen euro.

7. Gratis rechtsbijstand met een bootverzekering van DOV

Wie is de schuldige na een aanvaring? En welke stappen moet u ondernemen als een reparatie aan uw schip onjuist is uitgevoerd? De bootverzekering van DOV biedt u gratis rechtsbijstand, tot maximaal 30.000 euro per zaak.

8. 24/7 bereikbaar

DOV staat altijd voor u klaar, ook 's nachts en in het weekend. Dus loopt uw schip schade op en heeft u hulp nodig? Eén belletje en DOV komt in actie!

9. Meteen een specialist aan de lijn

Geen callcenter, geen keuzemenu's: met een bootverzekering van DOV profiteert u van deskundige service. U krijgt altijd een specialist met kennis van zaken aan de lijn en ontvangt waar u om vraagt… direct een duidelijk antwoord.

10. Bootverzekering DOV: rapportcijfer 8

DOV vraagt haar verzekerden regelmatig om een beoordeling: hoe vinden zij onze bootverzekering en hoe becijferen zij onze betrouwbaarheid, deskundigheid en service? Gemiddeld krijgen wij een 8! Ook uit het Verzekeringsvergelijk van de ANWB Waterkampioen blijkt: als watersporter bent u bij DOV het beste af.

Bereken uw premie

Bereken uw premie
Bent u enthousiast geworden over een bootverzekering van DOV? Bereken dan uw premie in één minuut of vraag direct een offerte aan.

 Duidelijke voorwaarden - 7x24 bereikbaar - Complete dekking - Schappelijke premie

 

DOV logo - Duidelijk DOV
TOP