MELD U AAN VOOR DE DOV NIEUWSBRIEF

Heeft u interesse in de DOV nieuwsbrief? Deze verschijnt elke maand en staat vol handige tips en weetjes voor op en rond het water.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

DOV al 180 jaar dé scheepsverzekeraar

Duidelijke voorwaarden, directe hulp bij schade en een schappelijke premie: met een uitgebreide verzekering bij DOV voor uw pleziervaartuig of woonschip weet u duidelijk waar u aan toe bent. En het belangrijkste: de risico’s die u op het water loopt zijn goed gedekt.  

DOV staat voor ‘De Onderlinge Vriendschap’ en is de oudste scheepsverzekeraar van Nederland: sinds 1835. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar het uitgangspunt van DOV is altijd gelijk gebleven: goed verzekerd zijn voor een redelijke prijs.

U weet waar u aan toe bent

Dit uitgangspunt ziet u terug in onze voorwaarden. Wij hebben daarom voor u de ‘10 duidelijke punten van DOV’ opgesteld. Kiest u voor een verzekering van DOV voor uw pleziervaartuig of woonschip? Dan weet u precies wat u krijgt en waar u recht op heeft, in duidelijke taal.

Uw voordelen

Zo hoeft u bij DOV na schade niet bij te betalen voor nieuwe (scheeps)onderdelen. Ook is het ‘eigen gebrek’ volledig gedekt: wij vergoeden de gevolgschade van het eigen gebrek én het eigen gebrek zelf.

Raakt uw (woon)schip total loss? Dan ontvangt u niet de dagwaarde, maar een vaste uitkering zodat u een gelijkwaardig (woon)schip terug kunt kopen. Bovendien verhoogt DOV na schade de premie niet. Lees meer over alle voordelen van DOV.

24/7 hulp bij schade

Heeft u hulp nodig na schade aan uw pleziervaartuig of woonschip? DOV staat 24/7 voor u klaar, ook 's nachts en in het weekend. Eén belletje en DOV komt in actie!

Contact met DOV?

Bij DOV krijgt u altijd direct hulp van een medewerker met kennis van zaken. Dus: geen keuzemenu’s, maar meteen een duidelijk antwoord.

Algemeen telefoonnummer: (050) 318 02 48
Verkoop: (050) 520 18 27
Schade (binnen kantooruren): (050) 520 18 28
Dringende zaken buiten kantooruren: (06) 206 54 893

E-mail: info@dov-verzekeringen.nl.

Bekijk het filmpje

Van welke voordelen profiteert u als u kiest voor een verzekering van DOV? 

 Duidelijke voorwaarden - 7x24 bereikbaar - Complete dekking - Schappelijke premie

 

DOV logo - Duidelijk DOV
TOP