MELD U AAN VOOR DE DOV NIEUWSBRIEF

Heeft u interesse in de DOV nieuwsbrief? Deze verschijnt elke maand en staat vol handige tips en weetjes voor op en rond het water.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

DOV gaat op in moederbedrijf EOC: wat gaat er voor uw woonschepenverzekering veranderen?

In de brief van september 2018 hebben wij u aangegeven dat DOV vanaf 1 januari 2019 opgaat in haar moederbedrijf EOC. Als verzekerde kunt u blijven vertrouwen op onze kennis van schepen, onze service én kwaliteit. Toch is er een aantal zaken dat verandert.

Met ingang van 1 januari 2019 wordt uw verzekering omgezet naar een EOC-verzekering. De volgende zaken veranderen:

Verzekeringsvoorwaarden
De verzekeringsvoorwaarden van DOV worden vervangen door de EOC verzekeringsvoorwaarden Wonen op het Water. In deze verzekeringsvoorwaarden is ook de verzekeringsdekking opgenomen voor de inboedel.

De EOC verzekeringsvoorwaarden en de verzekeringskaarten kunt u terugvinden op de website: https://www.eoc.nl/Verzekeringen/Wonen-op-het-water/Voorwaarden-wonen-ophet-water.

Belangrijke wijzigingen per 1 januari:

  • Vanaf 1 januari 2019 krijgt u bij EOC 30% no-claimkorting (zie artikel 3.3 van de EOC verzekeringsvoorwaarden).
  • Uw aansprakelijkheid tegenover derden is vanaf 1 januari 2019 verzekerd tot maximaal € 7.500.000,00 (was: € 2.500.000,00).

De volgende voordelen blijven:

Geen ‘aftrek nieuw voor oud’
Profiteert u nu van ‘geen aftrek nieuw voor oud’? Dan ziet u dit vanaf 1 januari 2019 terug op uw EOC-polis. Dit is opgenomen in een speciale clausule voor DOV-verzekerden.

Vaste uitkering bij total loss
Net als DOV keert EOC in geval van total loss de op de verzekeringspolis genoemde verzekerde som uit.

Aanvullende verzekeringen

Rechtsbijstandverzekering
Heeft u nu via DOV een rechtsbijstandverzekering woonschepen lopen bij NNPC? Dan wordt er voor u per 1 januari 2019 ook via EOC bij NNPC een rechtsbijstandverzekering afgesloten.

De verzekeringsvoorwaarden kunt u bij EOC terugvinden op de website: https://www.eoc.nl/Verzekeringen/Pleziervaart/Downloads

Verzending jaarnota
Voorheen ontving u van DOV de nota voor het nieuwe jaar begin december. Vanaf dit moment ontvangt u elk jaar van EOC de polis en nota begin januari.

U hoeft niets te doen
Uw DOV-verzekering wordt automatisch omgezet naar een EOC-verzekering. U hoeft hiervoor niets te doen. Bent u het niet eens met de wijzigingen? Dan kunt u de verzekering opzeggen. In de verzekeringsvoorwaarden van DOV en EOC staat hoe u dat doet.

Vragen?
Neem contact op Heeft u op dit moment vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons via info@dov-verzekeringen.nl of 050-3180248. Wij staan u graag te woord.

 Duidelijke voorwaarden - 7x24 bereikbaar - Complete dekking - Schappelijke premie

 

DOV logo - Duidelijk DOV
TOP