MELD U AAN VOOR DE DOV NIEUWSBRIEF

Heeft u interesse in de DOV nieuwsbrief? Deze verschijnt elke maand en staat vol handige tips en weetjes voor op en rond het water.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Motorschade opgelost

Elk jaar weer krijgen naar schatting 8500 pleziervaartuigen in Nederland te maken met motorschade. Neem een verzekering die u een uitgebreide dekking biedt voor de motor. Kies voor DOV.

U vaart en de motor raakt beschadigd door invloeden van buitenaf of een eigen gebrek. DOV vergoedt dan de schade tot de maximaal verzekerde som van de voortstuwingsinstallatie (motor) die op de polis staat vermeld.

Verzekerden doen hun verhaal

Het schip van Hans uit Rotterdam kreeg motorschade. Hoe loste DOV dit op? Bekijk de film.

Óf lees het verhaal van Henk. De keerkoppeling van zijn schip moest worden vervangen.

Waarom DOV?

  • Bij DOV staat de verzekerde som van de voortstuwingsinstallatie duidelijk op uw polis. Zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Wordt de schade veroorzaakt door een eigen gebrek? DOV vergoedt de gevolgschade van het eigen gebrek én het eigen gebrek zelf, tot de maximaal verzekerde som van de voortstuwingsinstallatie.
  • DOV hanteert geen ‘aftrek nieuw voor oud’. Na schade aan de motor worden nieuwe onderdelen volledig vergoed, tot de maximaal verzekerde som van de voortstuwingsinstallatie.
  • DOV heeft geen ‘no-claim’. U betaalt geen premieverhoging na motorschade.
  • DOV staat bij motorschade direct voor u klaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bereken uw premie

Bent u enthousiast geworden over een bootverzekering van DOV? Bereken dan uw premie in één minuut of vraag direct een offerte aan.

 Duidelijke voorwaarden - 7x24 bereikbaar - Complete dekking - Schappelijke premie

 

DOV logo - Duidelijk DOV
TOP