MELD U AAN VOOR DE DOV NIEUWSBRIEF

Heeft u interesse in de DOV nieuwsbrief? Deze verschijnt elke maand en staat vol handige tips en weetjes voor op en rond het water.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

DOV gaat op in moederbedrijf EOC

Voor u als verzekerde verandert er weinig

We hebben belangrijk nieuws voor u als verzekerde: DOV gaat vanaf 1 januari 2019 op in haar moederbedrijf EOC. De naam ‘DOV’ zal verdwijnen, de inhoud van uw verzekering blijft grotendeels hetzelfde. Dat betekent dat u blijft vertrouwen op onze kennis over schepen, onze service en kwaliteit.

Waarom gaat DOV op in EOC?

DOV is in de verzekeringsmarkt een kleine partij. Voor ons gelden belangrijke wettelijke eisen, van o.a. De Nederlandsche Bank en AFM. Deze eisen zijn voor ons hetzelfde als voor een grote partij. En deze eisen worden steeds strenger. Daarmee lopen ook de kosten op.

Dit maakt het steeds ingewikkelder om als kleine partij een volwaardig product te blijven aanbieden. En DOV ís een volwaardig product. Dezelfde kwaliteit behouden, daar staan we voor.

Het is een moeilijk besluit geweest. DOV heeft een rijke traditie en veel trouwe verzekerden. Toch is het uiteindelijk een verstandige keuze, zodat we u kunnen blijven bieden wat u van ons gewend bent.

Wat betekent dit voor u?

De oude, vertrouwde naam van DOV gaat per 1 januari 2019 verdwijnen. Uw verzekering wordt vanaf 1 januari 2019 omgezet naar een EOC-verzekering. U hoeft hiervoor niets te doen. U blijft rekenen op hoogwaardige service en kwaliteit, alleen nu onder de naam ‘EOC’.

Bovendien is DOV al in 2014 gedeeltelijk overgenomen door EOC. DOV en EOC delen al jaren een kantoorpand in Meppel. U krijgt vanaf komend jaar te maken met dezelfde medewerkers, dezelfde betrokkenheid én dezelfde service.

EOC staat achter u

Het streven van DOV én EOC: goed verzekerd zijn voor een redelijke prijs. Onder duidelijke voorwaarden. U wilt met een gerust hart kunnen varen en weten dat er achter u een verzekeringsmaatschappij staat met kennis van zaken.

En of deze verzekeraar nu DOV of EOC heet, u weet: we staan voor u klaar. Zodat u kunt blijven doorvaren.

Hoe het allemaal begon…

EOC kent net als DOV een rijke historie. De onderlinge schepenverzekeraar kan putten uit meer dan 180 jaar kennis en ervaring. Lees hoe het allemaal begon op eoc.nl/eoc/historie.

Vragen? Neem contact op

Binnenkort ontvangt u meer uitgebreide informatie van DOV, per brief en e-mail. Heeft u op dit moment vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons via info@dov-verzekeringen.nl of 050-3180248. Wij staan u graag te woord.

 

Lees ook:

 Duidelijke voorwaarden - 7x24 bereikbaar - Complete dekking - Schappelijke premie

 

DOV logo - Duidelijk DOV
TOP